تحصیل در کانادا

کانادا یکی از بهترین کشورهای  جهان،برای تحصیل  است.
 

شمار دانشجویان خارجی که در کانادا تحصیل می کنند، بیش از 300000، نفر است، که این رقم در حال رشد است. بسیاری از دانشجویان به دلیل مزیت های خاصی در  کانادا تحصیل می کنند،و  کانادا را بر سایر کشورهای توسعه یافته ترجیح می دهند..

تحصیل در کانادا، تحصیلات با کیفیت بالا و بین المللی است.

با این حال هزینه های تحصیل و زندگی در کانادا پایین تر از سایر کشورهای توسعه یافته است.


 

چه گزینه هایی برای تحصیل در کانادا وجود دارد؟

چند راه برای آمدن به کانادا برای تحصیل وجود دارد. به عنوان مثال، شما می توانید در کانادا با مجوزتحصیلی درس بخوانید. در بعضی موارد محدود ممکن است بدون اجازه تحصیلی نیز امکان پذیر باشد. در حال تحصیل، می توانید کار کنید.

اولین قدم این است که یک مدرسه و یا دانشگاه و یا کالج  کانادایی را پیدا کنید که مایل به حضور در آن هستید . برای اطلاع از اینکه واجد شرایط حصیل در کانادا هستید یا خیرمی توانید، فرم ارزیابی رایگان  ما را  تکمیل بفرمایید.

 

من هنوز محل تحصیل مناسب خود را پیدا نکرده ام و قبول نشده ام:

 اولین گام شما این است که یک مدرسه ،کالج یا دانشگاه  کانادایی  مناسب پیدا کنید .پس از آن باید  برای پذیرش اقدام کنید. و پس از آن می توانید مجوز تحصیل در کانادا را بدست آورید.

 

من در یک موسسه آموزشی کانادا پذیرفته شده ام:

هنگامی که پذیرفته شدید، باید برای مجوز تحصیل در کانادا اقدام کنید.

 

من در حال تحصیل در کانادا هستم و می خواهم بعد از پایان تحصیلاتم درکانادا بمانم:.

پس از اتمام تحصیلات کانادایی، می توانید برای اقامت اقدام نمایید. به عنوان مثال، ممکن است واجد شرایط دریافت مجوز کارپس از تحصیل باشید. و یا واجد شرایط مهاجرت دائمی از طریق روش  تجربه کار کانادایی یا تجربه کار  کبکی باشید.

 

مجوز تحصیل در کانادا :  study permit


مجوز تحصیل توسط اداره ی مهاجرت،پناهندگی و شهروندی کانادا صادر می شود.و به افراد خارجی اجازه می دهد که در کانادا برای مدت موقت بمانند و تحصیل کنند.

شرایط دریافت مجوز تحصیلی:

- پذیرش از مدرسه،کالج یا دانشگاه کانادایی

-اثبات اینکه شخص پشتوانه ی مالی کافی ،برای پرداخت هزینه های زندگی و تحصیل و بازگشت به کشور خود را دارد.

CAQ-در صورت تحصیل در مونترال یا جاهای دیگر در استان کبک باشید،اخذ گواهی نامه پذیرش کبک

-گواهی عدم سوءپیشینه

-گواهی معاینات پزشکی

-متقاعد کردن افسر مهاجرتی به اینکه متقاضی پس از طی دوران تحصیل به کشور خود برمی گردد

ارائه ی مدارک زیر نیز معمولا الزامی است:

-گذرنامه برای متقاضی و هر عضو خانواده که همراه اوست

-دو عکس برای متقاضی و هر یک از اعضای خانواده در درخواست، همراه با نام کامل و تاریخ تولد نوشته شده در پشت عکس

- سند ازدواج و کپی آن، در صورت لزوم

-مدارک دیگری که برای اخذویزا لازم است

 

اعضای خانواده همراه

اجازه تحصیل در کانادا می تواند شامل اعضای خانواده ی متقاضی هم باشد . همسرمتقاضی  ممکن است بتواند اجازه کار اخذ کندو فرزندان متقاضی نیزمی تواننددر مدارس ابتدایی و متوسطه کانادایی تحصیل کنند.

درخواست مجوز تحصیلی

شخصی که واجد شرایط باشد و مدارک لازم را نیز داشته باشد باید از خارج از کانادا برای درخواست مجوز تحصیل اقدام نماید.

بلافاصله پس از دریافت نامه پذیرش از دانشگاه یا کالج باید برای  درخواست مجوز تحصیل اقدام شود. زمان صدور مجوز تحصیل متفاوت است،

 

پشتوانه ی  مالی:

متقاضیان اجازه تحصیل در کانادا باید ثابت کنند که نقدینگی کافی برای پوشش هزینه های  سال تحصیل خود را  دارند. همچنین باید منابع مالی، برای حمایت خود و هر یک از اعضای خانواده همراه خود،در طول یک  سال.را به همراه داشته باشند.

جدول زیر مقادیر لازم را نشان می دهد:




 

تعداد افراد خانواده

 

همه ی استانها به جز کبک

دانش آموز تنها

هزینه تحصیل به اضافه10000 دلار برای یک دوره 12 ماهه یا 833 دلار در هر ماه

یک نفر همراه

4000دلار برای یک سال یا 333دلار در هر ماه

هر عضو اضافی خانواده

3000دلار برای یک سال برای هر فرزند تحت تکفل یا 255دلار در هر ماه

 

 

در کبک، شرایط مالی برای دانشجویان ،متفاوت است. علاوه بر هزینه تحصیل، دانش آموز بین المللی باید نشان دهد که با توجه به شرایط  دارای وجوه زیر است،


 

تعداد افراد خانواده

 

کل مبلغ لازم

یک نفر زیر 18سال

$6,171

یک نفر بالای 18 سال

$12,341

دو نفر بالای 18سال

$18,098

یک نفر بالای 18و یک نفر زیر 18سال

$16,584

دونفر بالای 18سال و یک نفر زیر 18

$20,274

دونفر بالای 18سال و دونفر زیر 18سال

$21,881




منابع مالی می تواند  با موارد زیر اثبات شوند:

- حساب بانکی کانادایی در نام متقاضی، اگر پول به کانادا منتقل شده باشد

-داشتن وام تحصیلی از موسسه مالی

-صورت حساب بانکی متقاضی طی چهار ماه گذشته

-حساب بانکی قابل تبدیل به دلار

-اثبات پرداخت هزینه های تحصیل و اقامت

-گواهی از  شخص یا مؤسسه ای  که به شما حقوق می دهد

-مدارک بورسیه یا کمک هزینه تحصیلی از داخل کانادا

-خانواده یا دوستان متقاضی می توانند نامه هایی راارائه کنند  که از متقاضی در طول تحصیل، حمایت می کنند.



 

اگر یک متقاضی پذیرفته شود

این مدارک دریافت می شود:

نامهی  تاییدیه. این نامه مجوز تحصیل نیست. متقاضی باید در هنگام ورود به کاناد این  نامه را به افسر  مهاجرت ارائه دهد. مقام رسمی مهاجرت می تواند مجوز تحصیل متقاضی را صادر کند..

الزامی است.که  (eTA) اگر متقاضی  از کشوری است که شهروندان آن  نیازبه   مجوز الکترونیک سفردارند..

همانطور که با گذرنامه متقاضی مرتبط است.

 

 نیاز دارند باید قبل از انقضای آن وارد خاک کانادا شوند. ویزای اقامت موقت (TRV) اگر متقاضی از کشوری است این ویزای موقت از سال 2014 به دفعات قابل استفاده است.

شخصی که مجوز تحصیل دریافت نماید،ویزای موقت نیز می گیرد و نیازی به اقدام مجزا نیست.


 

تمدید مجوز تحصیل

پس از اخذ مجوز تحصیلی، ممکن است متقاضی در طول دوره تحصیل خود در کاناداآن را تمدید کند..

برای مثال، متقاضی می تواند بدون درخواست یک مجوز تحصیلی جدید از سطح کارشناسی به سطح ارشد ، یا از رشته ی  جغرافیا به فلسفه، یا از یک کالج به یک دانشگاه تغییر دهدونیازی به تغییر مجوز تحصیل ندارد. وتا زمانی که اجازه تحصیل معتبر باشد می تواند در کانادا بماند..

با این حال، یک دانش آموز بین المللی که از مدرسه ابتدایی به دبیرستان یا از دبیرستان به یک کالج منتقل می شود باید به اداره مهاجرت و شهروندی کانادا اطلاع دهد.


 

پس از فارغ التحصیلی

 پس از پایان تحصیلات بسیاری از متقاضیان برای اقامت و کار در کانادا می مانند.

مجوز تحصیلی 90 روز پس از فارغ التحصیلی، صرف نظر از تاریخ چاپ شده در مجوز تحصیلی ، منقضی می شود. و در طول این 90روز شخص باید وضعیت خود را مشخص کند.


 

  PGWPمجوز کار پس از تحصیل

بسیاری از فارغ التحصیلان پس از پایان تحصیلات خود مجوز کار دریافت می کنند.بادریافت این مجوز شخص  می تواند برای کارفرمایی کانادایی در هر جای کانادا تا3سال پس از فارغ التحصیلی کار کند.که این کار می تواند به اقامت دائم از طریق برنامه های تجربه کار در کانادا و یا بعضی برنامه های استانی کمک کند.

اگر شخص پس از فارغ التحصیلی مجوز کار دریافت نکند از روشهای زیر می تواند اقدام نماید:

-درخواست برای تغییر وضعیت به توریست

-درخواست  برای یک برنامه ی تحصیلی دیگر ،مثلا ادامه ی تحصیل از کارشناسی به  کارشناسی ارشد

-ترک کانادا