پیشنهاد شغل چیست؟



آیا می توانم از کانادا مجوز کار را درخواست کنم؟
فقط در بعضی موارد شما فقط می توانید برای اجازه کار از داخل کانادا درخواست دهید اگر:

شما، همسر یا والدین شما یک مطالعه معتبر یا اجازه کار دارند
شما اجازه کار برای یک شغل دارید، اما می خواهید برای یک کار مجوز برای کار دیگری درخواست بدهید
شما مجوز اقامت موقت دارید که برای شش ماه یا بیشتر معتبر است یا
شما در کانادا هستید، زیرا قبلا برای اقامت دائم از داخل کانادا درخواست کرده اید. قبل از اینکه بتوانید برای مجوز کار واجد شرایط باشید، باید مراحل خاصی را در پروسه اصلی درخواست کنید.
الزامات دیگر نیز وجود دارد.

اگر شما قبلا در کانادا هستید، ممکن است در کانادا اعمال نکنید. شما باید در یک دفتر ویزای کانادایی برای اجازه کار درخواست بدهید:

مسئولیت کشوری که در آن زندگی می کنید
مسئولیتی در قبال کشور شما شهروند یا
در یک سفارت یا کنسولگری کانادا در ایالات متحده آمریکا.
از شما خواسته می شود برای مصاحبه شخصی در این دفتر بروید. اگر چنین است، مطمئن شوید که تمام اسناد لازم برای ورود به آن کشور را دارید.

شما باید چک کنید:

آیا شما نیاز به پر کردن فرم های دیگر و یا ارائه اسناد دیگر، و
نحوه پرداخت هزینه (دفاتر ویزا هزینه های دریافتی را از بانک ها در کانادا قبول نمی کنند).

انواع مجوز کار برای وضعیت شما
شما همسر یا اعضای خانواده کسی هستید که در کانادا کار می کند یا تحصیل می کند
شما ممکن است واجد شرایط دریافت مجوز کار باز باشد اگر شما:

یک همسر کارگر ماهر در اشغال تحت مهارت ملی رده شغلی (NOC) نوع 0، A یا B برای کار در کانادا شش ماه یا بیشتر،
همسر یک دانشجوی خارجی در یک مدارس دولتی پس از دبیرستان، مانند یک کالج یا دانشگاه یا کالج دی انجینال ژنرال و حرفهل (CEGEP) در کبک،
یک عضو خانواده یک نماینده خارجی، یا
یک عضو خانواده یک عضو نظامی خارجی که در کانادا کار می کند.
اگر همسر شما دارای یک مجوز کار باز (به عنوان مثال، مجوز کار پس از فارغ التحصیلی)، شما باید یک نسخه از اجازه کار خود از همسر خود را به درخواست شما برای مجوز کار باز کنید، همراه با:

نامه ای از کارفرمای کنونی همسر خود که تأیید می کند در آنجا مشغول به کار در NOC 0، A یا B یا یک کپی از پیشنهاد یا قرارداد استخدام همسر خود است
یک کپی از اخطارهای پرداخت اخیر همسر شما.
اجازه شما طولانی تر از مجوز کار همسر شما نخواهد بود.

شما همچنین نیاز به شرایط عمومی واجد شرایط برای مجوز کار دارید.

نکته: هنگامی که درخواست مجوز کار خود را تکمیل می کنید، "مجوز کار مجوز" را به عنوان نوع مجوز کار در بخش "جزئیات کار مورد نظر در کانادا" انتخاب کنید. هنگام درخواست مجوز کار باز خود، قسمت کارفرما درخواست را خالی بگذارید.

نحوه درخواست مجوز کار را بیابید.

آیا می توانم از کانادا مجوز کار را درخواست کنم؟
فقط در بعضی موارد شما فقط می توانید برای اجازه کار از داخل کانادا درخواست دهید اگر:

شما، همسر یا والدین شما یک مطالعه معتبر یا اجازه کار دارند
شما اجازه کار برای یک شغل دارید، اما می خواهید برای یک کار مجوز برای کار دیگری درخواست بدهید
شما مجوز اقامت موقت دارید که برای شش ماه یا بیشتر معتبر است یا
شما در کانادا هستید، زیرا قبلا برای اقامت دائم از داخل کانادا درخواست کرده اید. قبل از اینکه بتوانید برای مجوز کار واجد شرایط باشید، باید مراحل خاصی را در پروسه اصلی درخواست کنید.
الزامات دیگر نیز وجود دارد.

اگر شما قبلا در کانادا هستید، ممکن است در کانادا اعمال نکنید. شما باید در یک دفتر ویزای کانادایی برای اجازه کار درخواست بدهید:

مسئولیت کشوری که در آن زندگی می کنید
مسئولیتی در قبال کشور شما شهروند یا
در یک سفارت یا کنسولگری کانادا در ایالات متحده آمریکا.
از شما خواسته می شود برای مصاحبه شخصی در این دفتر بروید. اگر چنین است، مطمئن شوید که تمام اسناد لازم برای ورود به آن کشور را دارید.

شما باید چک کنید:

آیا شما نیاز به پر کردن فرم های دیگر و یا ارائه اسناد دیگر، و
نحوه پرداخت هزینه (دفاتر ویزا هزینه های دریافتی را از بانک ها در کانادا قبول نمی کنند).

انواع مجوز کار برای وضعیت شما
شما همسر یا اعضای خانواده کسی هستید که در کانادا کار می کند یا تحصیل می کند
شما ممکن است واجد شرایط دریافت مجوز کار باز باشد اگر شما:

یک همسر کارگر ماهر در اشغال تحت مهارت ملی رده شغلی (NOC) نوع 0، A یا B برای کار در کانادا شش ماه یا بیشتر،
همسر یک دانشجوی خارجی در یک مدارس دولتی پس از دبیرستان، مانند یک کالج یا دانشگاه یا کالج دی انجینال ژنرال و حرفهل (CEGEP) در کبک،
یک عضو خانواده یک نماینده خارجی، یا
یک عضو خانواده یک عضو نظامی خارجی که در کانادا کار می کند.
اگر همسر شما دارای یک مجوز کار باز (به عنوان مثال، مجوز کار پس از فارغ التحصیلی)، شما باید یک نسخه از اجازه کار خود از همسر خود را به درخواست شما برای مجوز کار باز کنید، همراه با:

نامه ای از کارفرمای کنونی همسر خود که تأیید می کند در آنجا مشغول به کار در NOC 0، A یا B یا یک کپی از پیشنهاد یا قرارداد استخدام همسر خود است
یک کپی از اخطارهای پرداخت اخیر همسر شما.
اجازه شما طولانی تر از مجوز کار همسر شما نخواهد بود.

شما همچنین نیاز به شرایط عمومی واجد شرایط برای مجوز کار دارید.

نکته: هنگامی که درخواست مجوز کار خود را تکمیل می کنید، "مجوز کار مجوز" را به عنوان نوع مجوز کار در بخش "جزئیات کار مورد نظر در کانادا" انتخاب کنید. هنگام درخواست مجوز کار باز خود، قسمت کارفرما درخواست را خالی بگذارید.

نحوه درخواست مجوز کار را بیابید.