ویزای توریستی کانادا

معرفی:


اگر قصد سفر توریستی یا دیدار اقوام و دوستان خود در کانادا را دارید میتوانید اقدام به اخذ ویزای توریستی کانادا نمایید. کشور کانادا با صدور ویزای توریستی به طور معمول تا پایان مدت اعتبار پاسپورت متقاضی ‌(5 سال) این امکان را در اختیار دارنده ویزا قرار میدهد که در طول ۵ سال اعتبار ویزا به دفعات و بدون نیاز به اخذ ویزای مجدد به کشور کانادا سفر کند.

 

لازم به ذکر است که ویزای توریستی کشور کانادا یکی از معتبر ترین ویزاهای دنیا بوده که نه تنها در اختیار داشتن آن، اخذ ویزا از سایر کشورها را تسهیل میکند بلکه تاثیری مثبت در به دست آوردن سایر ویزاهای کشور کانادا( تحصیلی، کاری واقامت دایم) برای دارنده آن به ثمر می آورد.

متقاضیان ویزای توریستی، میتوانند از آن به منظور انجام سفرهای تجاری و سفرهای تحقیقاتی جهت پایه گذاری زمینه های تجاری، شرکت در سمینارها و غیره بهره ببرند.

 

 

مزایای ویزای توریستی کانادا:

 

·         تا پایان مدت اعتبار ویزا، شخص میتواند به دفعات به کشور کانادا و در هر زمانی که مایل میباشد سفر کند. این ویزا به طور معمول تا پایان مدت اعتبار پاسپورت صادر میشود.

·         اعتبار داشتن ویزای توریستی میتواند متقاضی را در اخذ سایر ویزاهای کانادا یاری کند.

·         طی شرایط خاصی, این ویزا را میتوان به سایر ویزاها تبدیل کرد.

 

محدودیت ها:


·         دارنده ویزا, در هر یک سفر به کانادا نباید بیشتر از ۶ ماه در کانادا سکونت داشته باشد.

·         دارنده ویزای توریستی اجازه کار در کانادا را تحت این ویزا نخواهد داشت.

·         دارنده ویزای توریستی، اجازه تحصیل در کانادا را تحت این ویزا نخواهد داشت مگر با شرایط خاص.

·         دارنده ویزای توریستی, از حقوق شهروندان و مقیمان دایم کانادا مانند تحصیل رایگان, خدمات درمانی رایگان و غیره بهره مند نخواهد شد. البته لازم به ذکر است که شرکت متقاضیان را در اخذ بیمه های مسافرتی مورد قبول مراکز درمانی کانادا میتواند یاری کند تا در زمان اقامت خود نگرانی درمانی نداشته باشند.

 

مدارک مورد نیاز جهت کسب ویزای توریستی:

·         اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار و کلیه صفحات داخلی آن

·         کلیه پاسپورت های منقضی قبلی که ممهور به ورود به سایر کشورها میباشند ( در صورت در اختیار نداشتن پاسپورت های قبلی، این موضوع را با کارشناسان شرکت در میان گذارید)

·         ترجمه شناسنامه ها

·         ترجمه عقد نامه

·         مدارک مالی

·         یک قطعه عکس ۳.۵ *۴.۵ میلیمتر

 

لازم به ذکر است که مدارک یاد شده در بالا, مدارک اجباری و مورد درخواست حتمی سفارت کانادا جهت گزینش ویزای توریستی میباشد. بنا بر پرونده هر شخص, کارشناسان مجرب شرکت، لیست مدارک تکمیلی که باعث افزایش شانس ویزای هر فرد میشود را پس از صحبت با وی و بررسی شرایط او به وی اعلام خواهند نمود.

 

به طور کلی برای افزایش شانس گرفتن ویزا این موارد مرتبط با تعلقات برگشتن به کشور بعد از سفر کانادا باید مورد بررسی قرار گرفته و مدارک مثبته ای در زمینه شان ارایه گردد: 

- تعلقات کاری به ایران
- تعلقات عاطفی و خانوادگی

- تعلقات مادی

- تعلقات دیگر

 

روند اجرای پرونده:

·         تماس با شرکت جهت ثبت علاقه مندی به شروع پروسه و صحبت با کارشناسان

·         امضای قرارداد جهت سپردن نمایندگی کردن پرونده متقاضی توسط مشاور رسمی مهاجرت به کانادا در برابر مقامات رسمی اداره مهاجرت کانادا

·         دریافت چک لیست تکمیلی مدارک از شرکت پس از بررسی جزییات پرونده و تخمین نحوه افزایش شانس اخذ ویزا توسط مشاوران رسمی

·         تهیه و ارسال مدارک توسط متقاضی ( کلیه مدارک به صورت الکترونیکی دریافت خواهند شد)

·         آماده سازی پرونده متقاضی و تشریح نوع درخواست متقاضی مبنی بر قوانین و مواد مهاجرت به کانادا

·         ارسال پرونده به اداره مهاجرت کانادا

·         پس از دریافت پرونده توسط اداره مهاجرت کانادا توسط شرکت که معمولا بین دو دقیقه تا ۴ روز به طول میانجامد, اداره مهاجرت مدارکی جهت انگشت نگاری متقاضی به شرکت ارسال خواهد کرد. این مدارک توسط شرکت بلافاصله در اختیار متقاضی قرار میگیرد و طی تماس و ایمیلی دستورالعمل کلی نحوه حضور در انگشت نگاری به متقاضی داده خواهد شد.

·         پرونده توسط افسر مهاجرت کانادا بررسی خواهد شد و نتیجه را بهشرکت اعلام خواهد نمود.

·         شرکت ، متقاضی را از تصمیم افسر اداره مهاجرت آگاه خواهد نمود.

·         شرکت ، متقاضی را در نحوه انتقال پاسپورت به سفارت کانادا جهت ثبت ویزا یاری خواهد نمود.

 

مزایای اقدام برای کسب ویزای توریستی از طریق شرکت مهاجرتی دریچه مهاجرت:

 

 

 

 

·         اجرای پرونده توسط مشاوران رسمی مهاجرت به کانادا ( دانش و تجربه مشاوران کمک خواهد کرد که پرونده را با شانس بالاتری به موفقیت برسانند که این موضوع در تمدید، تبدیل و اخذ سایر ویزاهای کانادا بسیار تاثیر گذار خواهد بود)

·         آرامش خاطر متقاضی و سهولت طی این مسیر برای وی چرا که کلیه امور مورد نیاز توسط شرکت بر روی پرونده انجام خواهد شد و از متقاضی تنها ارسال مدارک انتظار میرود. همچنین جهت سهولت و دلنشین بودن طی مسیر آماده سازی و ارسال پرونده، شرکت متقاضیان را با سایر سرویس های لازم در این رابطه همچون مترجمان رسمی، شرکت های بیمه، شرکت های مسافرتی در صورت تمایل متقاضی درارتباط قرار خواهد داد .

·         ارزش نهادن به کیفیت در اجرای پرونده ها

 

 چنانچه مایل به اقدام به روش ویزای توریستی کانادا هستید، لطفا جهت بررسی واجدیت شرایط خود و احیانا شروع پروسه ابتدا فرم ارزیابی رایگان دریچه مهاجرت را تکمیل نموده و سپس با ما تماس حاصل فرمایید.