• خانه
  • نیروی متخصص فدرال
شرایط اولیه :

1-    مدرک تحصیلی یا حرفه ای در رشته های مندرج در لیست طبقه بندی مشاغل کانادا (NOC)
2-    مدرک زبان انگیسی آیلتس جنرال و یا زبان فرانسه TEF
3-    شرایط عمومی
از ابتدای سال 2015 بر اساس برنامه جدید Express Entry لیست رشته های مورد نیاز سالیانه حذف شده و تمام رشته های موجود در NOC می توانند از برنامه جدید اقدام نمایند.
معیارهای لازم :
1-    تحصیلات : 25 امتیاز
2-    زبان انگلیسی یا فرانسه : 28 امتیاز
3-    سابقه کار (حداقل یکسال) : 15 امتیاز
4-    سن : 12 امتیاز
5-    انطباق پذیری : 10 امتیاز
6-    داشتن شغل در کانادا : 10 امتیاز
7-    تست سلامتی و نداشتن سوء پیشینه
حداقل امتیاز مورد نیاز جهت ورود به ثبت نام در این برنامه 67 امتیاز است. البته امتیاز بیشتر یعنی موفقیت بیشتر.

اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه نیروی تخصصی فدرال

جهت تشخیص و گزینش بهترین افراد جهت اقامت دائم کانادا، اداره مهاجرت اقدام به تدوین برنامه ای جدید بنام Express Entry نموده است. در این برنامه متقاضیان با بیشترین امتیاز در اولویت قرار می گیرند.

جهت اقدام از طریق فدرال متقاضی بایستی سه شرط زیر را داشته باشد :
الف- حداقل یکسال سابقه کار تخصصی و مرتبط با رشته خود در 10 سال اخیر را داشته باشد. البته تخصص متقاضی بایستی در NOC کانادا موجود باشد.
ب- داشتن مدرک آیلتس با نمره 6 در هر مهارت
ج- معادل سازی مدرک تحصیلی
نکته مهم : داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرمای معتبر کانادایی و یا نامزد بودن از طرف یکی از استانها به تنهایی 600 امتیاز اضافی بهمراه خواهد آورد.
با توجه به این روش، متقاضی بایستی دوره ای را در صف انتظار یا همان Express Entry منتظر بماند تا انتخاب شود و طول این دوره تنها به امتیازات وی بستگی دارد.
جهت ورود به این صف انتظار متقاضی بایستی حداقل 67 امتیاز کسب نماید. این امتیازات را وکیل پرونده با توجه به عوامل ذیل بررسی می نماید :
1-    میزان تحصیلات
2-    سوابق کاری
3-    سن
4-    مهارت های زبان انگلیسی یا فرانسه
5-    پیشنهاد کار از طرف یک کارفرما و یا نامزدی یک استان