برنامه کار آفرینی استان نوورا اسکوشیا

Share
377 بازدید

کارآفرینی در استان نوورا اسکوشیا

 

*این مطلب خلاصه‌ای است بر ویدیوی برنامه‌ی کارآفرینی در استان نوورا اسکوشیا

 

ما در این مطلب قصد داریم در مورد برنامه‌های کارآفرینی در استان نوورا اسکوشیا توضیحاتی خدمت شما دوستان ارایه دهیم. با ما همراه باشید.

 

استان نوورا اسکوشیا از استان‌های شرقی کانادا محسوب می‌شود. متقاضیانی که قصد مهاجرت به استان جهت کارآفرینی را دارند باید خود و یا همسرش، 600.000 دلار کانادایی دارایی داشته باشد. این دارایی می‌تواند به صورت نقدی بوده و یا به صورت غیر نقدی شامل ملک، زمین و... باشد. مزیت این استان این است که میزان سرمایه گذاری برای کارآفرینی در آن بسیار کمتر از استان‌های دیگر کانادا است. متقاضیان باید به سرمایه گذاری حداقل 150.000 دلار کانادایی کارآفرینی کنند. شرایط دیگر این استان برای کارآفرینی تقریباً با استان‌های دیگر برابر است. برای مثال متقاضی باید طی 5 سال اخیر، سابقه‌ی 3 سال مدیریت قابل استناد داشته باشد و یا اگر مدیر ارشد در کسب و کاری بودند که سهامی از آن ندارند، باید طی 10 سال گذشته، 5 سال سابقه مدیریت داشته باشند.

 

پرونده متقاضیان در این روش مهاجرتی به صورت امتیازی بررسی می‌شود. داوطلبان باید یک طرح توجیحی ارایه کنند و اگر به دنبال خرید کسب و کاری هستند که پیش از این در این استان وجود داشته است، باید یک سفر تحقیقاتی پیش از مهاجرت داشته باشند اما اگر به دنبال راه اندازی کسب و کاری نو و جدید هستند  به سفر تحقیقاتی نیاز نخواهند داشت. برای دریافت اقامت دائم نیز باید حداقل 1 سال در حوزه کارآفرینی خود مشغول باشند سپس برای اقامت خود و خانواده خود اقدام کنند. از دیگر شرایط مورد نیاز برای این برنامه مهاجرتی، داشتن سطح 5 در چارچوب مورد نظر برای زبان انگلیسی یا فرانسوی است.

 

استان نوورا اسکوشیا در کنار برنامه کارآفرینی، یک مسیر بسیار قابل توجه برای فارغ التحصیلان این استان که در آن دست به ایجاد کسب و کار زده‌اند نیز دارد. این افراد پس از طی یک دوره‌ی تحصیلی حداقل دو ساله (کالج یا دانشگاه) در این استان، با ایجاد یک کسب و کار، فارغ از میزان سرمایه گذاری مورد نیاز در آن کار، و کار کردن به مدت 1 سال، می‌توانند برای دریافت اقامت دائم خود اقدام کنند. نکته قابل ذکر در این مورد این است که این افراد باید حتماً مالک آن کسب و کار بوده و این کار را در استان نوورا اسکوشیا انجام دهند. این کسب و کار باید یک طرح توجیحی داشته باشد و برای ایجاد آن نیز سفر تحقیقاتی نیاز است که این مورد برای افرادی که در آنجا تحصیل می‌کنند آسان است زیاد در آن‌جا حضور دارند. متقاضی پس از یک سال کار کردن می‌تواند برای انتخاب استان اقدام و اقامت را دریافت کند. یکی از مزیت‌های این مسیر این است که متقاضی برای احراز آن به مدرک زبان در سطح CLB 5 نیاز دارد که معادل IELTS 5  جنرال محسوب می‌شود.

    مزایای تحصیل در کانادا

    تحصیلی
    بازدید: 626

    معرفی دریچه مهاجرت

    مهاجرت
    بازدید: 811

    مهاجرت به کانادا با چقدر پول؟

    سرمایه گزاری
    بازدید: 2197

    اسپانسر شیپ والدین

    مهاجرت
    بازدید: 918

    اخذ ویزای 5 ساله کانادا

    مهاجرت
    بازدید: 1144

    قدم اول فرم ارزیابی رایگان کانادا

    FAQ - سوالات پر تکرار شما
    بازدید: 804

    اسپانسر شیپ همسر

    مهاجرت
    بازدید: 1034

    طرح و ایده دارید ولی سرمایه ندارید ؟

    سرمایه گزاری
    بازدید: 1208

    برنامه کار آفرینی استان ساسکاچوان

    سرمایه گزاری
    بازدید: 448

    روش های مهاجرت از طریق شغل

    مهاجرت
    بازدید: 1342

    مهاجرت پناهندگی به کانادا

    مهاجرت
    بازدید: 1107

    کارآفرینی استان نیوبرانزویک

    سرمایه گزاری
    بازدید: 379

    مهاجرت پرستاران به کانادا

    مهاجرت
    بازدید: 1044

    تاریخچه مهاجرت به کانادا

    مهاجرت
    بازدید: 907